26 Temmuz 2013 Cuma

Hidrolik Araç Asansörleri

Yoğun şehir hayatında, binaların zemin ya da teras katlarının otopark olarak kullanılması ihtiyacı, araç asansörlerinin doğmasına neden olmuştur. Otopark yolu, rampa, giriş gibi bina içi yer kayıplarını minimuma indirdiği için bina içi otopark sistemlerinde en ideal çözümdür. Konfor ve hızdan çok kapasite ve hacim göz önünde bulundurularak üretilir.
Araç asansörleri hem hidrolik, hem de elektrikli tahrikli, yarım otomatik kapılı veya tam otomatik kapılı olarak mevcuttur.
Kabin içine araç girdiğinden sürücünün ulaşabileceği yerde bulunan kabin butonu sayesinde sürücü aracından inmeden butona basabilmektedir.
Hidrolik asansörler alttan teleskopik tek piston veya yanlardan çift pistonlu sisteme göre yapılmaktadır. 1 tondan 30 tona kadar taşıma kapasitesi vardır. Talep doğrultusunda oto galerilerine, otellere, iş yerlerine, apartmanlara uygulanabilmektedir.
Yük asansörleri hem hidrolik, hem de elektrikli tahrikli, yarım otomatik kapılı veya tam otomatik kapılı olarak mevcuttur.
Hidrolik asansörler alttan teleskopik tek piston veya yanlardan çift pistonlu sisteme göre yapılmaktadır. 1 tondan 30 tona kadar taşıma kapasitesi vardır. Talep doğrultusunda otellere, iş yerlerine, apartmanlara uygulanabilmektedir. Aynı zamanda yolcu asansörü olarak da kullanılabilir.
Makine dairesi kuyuya bitişik herhangi bir yerde olabilir.
Motor sadece çıkışta çalışır. İnişte kendi ağırlığı ile iner, elektrik kesintisinde en yakın alt kata park eder.
Yapıların üzerlerine yük getirmez.
Tahrikli asansörlere göre çok daha konforludur.
Tahrik sistemi alttan teleskopik tek pistonlu veya yandan tek pistonlu semer sistemli olabilir

1 yorum:

  1. AmadaTECH Asansör
    Yat Asansörü, Monşarj Asansör, Servis Asansörü
    Yemek Asansörü Yach Elevator, Asansör, Yürüyen Merdiven, Engelli Asansörü, Ev Asansörü, Elevator, Villa Asansörü, Merdiven Asansörü, Escalator, Mutfak Asansörü, Yük Asansörü, Araç Asansörü

    YanıtlaSil